Apparaten en accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
2062 kJ /
493 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Pudding
15min
Kip in perziksaus
40min
Arabische kip met couscous
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Karameltaart
3u. 50min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min